BURSA / KARACABEY - Atatürk İlkokulu

Kas

Okulumuzda Öğretmenler  Günü  kutlama programı yapıldı. Programda günün anlamı ve önemi ile ilgili konuşmalar yapıldı, şiirler okundu , müzikli gösteri yapıldı. Öğretmenler Günü ile ilgili düzenlenen resim yarışmasında okulumuzda 1. ve ilçede 2. olan 4/D sınıfı öğrencisi Zeynep Narin KAFKAS'a ödülü verildi. Programı hazırlayan sınıf öğretmenimiz İsmail TANDIVER'e ve görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.
    Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlar ; sağlık ve esenlik içinde nice günler dileriz.

Kas

Okulumuzda Dünya Çocuk Hakları Günü programı yapıldı. Programı hazırlayan sınıf öğretmenimiz Meltem GÖKSEL'e ve görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Millli Eğitim Bakanlığı tarafından "Söz Özgürlüktür" sloganı ile  Dilimizin Zenginlikleri Projesi uygulama kılavuzu yayınlandı.
İlkokul ve okulöncesinin tüm sınıflarında yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır. Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir. Dilimizin Zenginlikleri Projesi uygulama kılavuzunu ve aylık eylem planlarını inceleyebilrisiniz. Öğrencilerimize başarılar dileriz..

Kas

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında "Sözcük Özgürlüktür" sloganı ile  tüm ilkokul öğrencileri arasnda sözlük tasarım yarışması düzenlendi. Yarışma şartnamesini inceleyebilirsiniz. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

Temel Eğitim Genel Müdürlüğümüz tarafından 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 13-17 Kasım ara tatil haftasında uygulanabilecek serbest zaman etkinlikleri hazırlandı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin 85. yıldönümünde okulumuzda düzenlenen törenle anıldı. Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasının ardından  günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı . Şiirler okundu , "Atatürk' adlı oratoryo gösterisi yapıldı. Atatürk konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi. Programı hazırlayan sınıf öğretmenlerimiz Ömer UYAR ve Huriye BİLGİN'e ve görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.
Ulu Önder  Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü , rahmet ,minnet ve saygı ile anıyoruz, ruhu şad olsun.

3/C Sınıfının Atatürk resimleri ile yaptıkları ebru çalışması için sınıf öğretmenimiz Osman YAVAŞ'a ve öğrencilerine teşekkür ederiz.
Çalışma için bağlantıyı tıklayabilirsiniz.

meb_iys_dosyalar/16/07/976692/dosyalar/2023_11/10232230_10kasimebrucalismasi3c.mp4

Kas

4. Sınıflarımızdan Isısız Han , İmaret Camii, Ulu Camiine ders gezileri düzenlendi. Gezi kapsamında Karacabey Belediyesi Tarihi Fotoğraf Galerisi 'ne de ziyaret gerçekleştirildi. Gezi kapsamında  öğrencilerimize yardımcı olan görevlilere ve ulaşım desteği veren Karacabey Belediyesi'ne teşekkür ederiz. Geziyi düzenleyen sınıf öğretmenlerimiz Hatice TOSUN ve Nuray DÖVER' e teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Kızılay Haftası programı yapıldı. Programı hazırlayan sınıf öğretmenimiz Korkmaz MAT'a ve görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyet Bayramı okul kutlama programı yapıldı. Programda  günün anlamı ile ilgili konuşmalar yapıldı, şiirler okundu, gösteriler yapıldı. Programı hazırlayan sınıf öğretmenlerimiz Dilek GÜLDİKEN, Osman YAVAŞ ve Gamze KOLSUZ'a  ve görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.
           CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN.

Ekm

4/D ve 4/E  SINIFI  ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN CUMHURİYET'İMİZİN 100. YILI  ETKİNLİĞİ YAPILDI.

Ekm

Okulumuzda tüm öğrencilerimize Karacabey İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitim Birimi ve Ağız Diş Sağlığı Birimi tarafından el hijyeni , ağız diş sağlığı ve sağlıklı beslenme konularında eğitim verildi.

İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitim Birimi ve Ağız Diş Sağlığı Birimi görevlillerimize teşekkür ederiz .

Ekm

Mevlidi Nebi Haftası okulumuzda düzenlenen programla kutlandı. Programı hazırlayan  4/C sınıfı öğretmeni Burhan GÜNDOĞDU'ya , programda görev alan öğrencilerimize  ve program için destek veren velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

İlköğretim Haftası İlçe Kutlama Programı ,  ilçe protokolümüzün katılımıyla okulumuzda yapıldı. Programımızda günün anlamıyla ilgili konuşmalar yapıldı ,  şiirler okundu, müzikli gösteriler sergilendi , 1. sınıfa başlayan öğrencilerimize hoş geldiniz çiçekleri verildi ve ilk ders zili ilçe milli eğitim müdürümüz sayın Hacı ONGUN tarafından çalındı. Programımızı hazırlayan 4. sınıf öğretmenlerimiz Hatice TOSUN, Nuray DÖVER ,  Burhan GÜNDOĞAN. Dilek İNCE , Figen  MAT   ve  sınıf  öğretmenimiz Osman YAVAŞ'a emek ve gayretleri için teşekkür ederiz. Programımızda görev alan öğrencilerimize ve bizlere destek veren velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı , okulumuzda düzenlenen törenle başladı. Öğretmenlerimize , öğrencilerimize ve velilerimize başarılar dileriz.

Eyl

1. Sınıflar ve Anasınıflar  Uyum Haftası Etkinliklerimiz tamamlandı. Öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.
2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı'nda tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.